KÜLFÖLD

Sokkoló fotó: folyt az arcáról a vér, a felismerhetetlenre verték a munkába igyekvő férfit

Szerencséje, hogy életben van.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A rendőrség jelenleg két gyanúsítottra vadászik, akikről közelmúltban közzétettek néhány felvételt is – ám az arcuk nem látszik rajta rendesen. Az elkövetők brutálisan rátámadtak egy férfire, aki épp munkába igyekezett egyik nap hajnalban az angliai Skelmersdale-ben. A nyomozók annyit tudnak, hogy rablótámadás áldozata lett a férfi, akitől pénzt követeltek a támadók. A földön fekvő sérültre egy arra járó talált rá – írja a The Sun.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 37 éves áldozatnak az orvosok szerint nagy szerencséje volt, hogy életben maradt, annyira súlyos sérüléseket szenvedett. Erről kiadtak egy sokkoló fotót is, hogy a szemtanúkat rábírják, hogy jelentkezzenek a rendőrségen és segítsenek előkeríteni a támadókat.

Az áldozatnak több testrésze is eltört, illetve súlyos duzzanatok borították testszerte. Véresen, súlyos állapotban szállították be az Aintree kórházba, azóta pedig már otthon lábadozik.

A hatóság emberei egyelőre egy 17 és egy 19 éves fiatalt vittek be az őrsre, ám egyelőre szabadlábon védekezhetnek óvadék ellenében. A rendőrök további lehetséges szemtanúkat fognak kihallgatni az ügy kapcsán.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?