KÜLFÖLD

Felháborító: nem volt hajlandó maszkot viselni, majd a légiutas-kísérőre támadt – videó

Egy nő nem akarta rendesen viselni a maszkot, ezért balhézni kezdett. Sőt fel is pofozta a stewardesst, aki rá mert szólni.
  • Szerző: Ripost

Egy nőt leszállítottak a Delta járatáról hétfőn este, miután arcon ütött egy légiutas-kísérőt. Az utas és a stewardess egy arcmaszkon veszett össze a Miamiból Atlantába tartó járaton. Persze a történtekről felvétel is készült egy másik utasnak köszönhetően.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A videón jól látható, hogy a lila dzsekis nő az ülések közötti folyóson áll és kiabál a légiutas-kísérővel. A vita az után robbant ki, hogy a munkáját végző légikisasszony megkérte az utast, hogy az álláról rendesen húzza fel az arcára a szájmaszkot. Csakhogy a nő nem fogadta el a kritikát és azonnal arcon csapta a stewardesst. Ugyanis sérelmezte, hogy ha a biztonsági ellenőrzésig nem szóltak miatta, ezután se kössék ki, hogyan viselje a maszkját.

A jelenetre már a többi utas is felháborodva kezdte védelmébe venni a légiutas-kísérőt. Majd a biztonsági szolgálat leszállította a nőt és utastársát, amiért nem tettek eleget a biztonsági szabályoknak. A gép pedig ezután késéssel szállhatott fel a többi utassal.

„Nincs fontosabb, mint kollégáink és ügyfeleink egészsége és biztonsága. Nem tolerálunk semmiféle erőszakot, a történteket ki fogjuk vizsgálni” – nyilatkozta a légitársaság sajtó szóvívője a Daily Star oldalának.

És ezeket olvastad már?