KÜLFÖLD

Felfoghatatlan tragédia: 2 hónapos kislány fulladt meg a bölcsiben, elkerülhetik a felelősségrevonást

A felügyelet nélkül hagyott kislány leesett a pelenkázóasztalról, majd egy felmosóvödörbe esett, ahol megfulladt.
  • Szerző: ripost

A floridai esküdtszék a közelmúltban elutasította, hogy vádat emeljen egy állami bölcsőde tulajdonosa ellen, ahol a hírek szerint augusztusban egy 2 hónapos kislány vízbe fulladt. A tragikus körülmények között elhunyt gyermek édesanyja, Martasha Robinson a WCTV-nek elmondta, hogy egy váratlan, hisztérikus telefonhívást kapott egy másik gyerek anyjától, aki közölte vele, hogy nagy baj történt a bölcsődében az egyik csecsemővel. Amikor Robinson megérkezett a bölcsődébe, egy rendőr várta az ajtóban, aki közölte vele, hogy kéthónapos kislánya, Jersi McKnight-tal történt a tragédia.

Fotó: crimeonline.com

A nyomozás során kiderült, hogy Jersit felügyelet nélkül hagyták a pelenkázóasztalon, ahonnan legurult, és egy felmosóvödörbe esett, ahol megfulladt.

„Az, hogy egyedül hagyták őt, hanyagság volt” – mondta az anyuka, akinek többen is ajánlották ezt a bölcsődét, a tragédia után viszont megtudta, hogy az intézményben korábban már két szabálysértés is történt – írta meg a crimeonline.com.

A kislány tragikus halálának körülményei ellenére az esküdtszék mégsem emelt vádat a bölcsőde vezetője ellen.

„Lerendezték annyival, mintha egy vödör vizet kellett volna kiönteni az udvarra. Az én unokám több volt, mint egy vödör víz” – mondta az elhunyt kislány dédapja.

Az esküdtszék döntése ellenére a rendőrség közölte, hogy a nyomozás továbbra is aktív, és az ügyben vizsgálják az új bizonyítékokat. McKnight szülei pedig elmondták, hogy ügyvédet fogadtak fel, hogy polgári pert indítsanak a bölcsőde ellen.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?