KÜLFÖLD

Felfoghatatlan fájdalom: „azt hittem, mindkét fiam sikerült megmentenem, de csak az egyikük kezét fogtam”

Az apa a nagy füstben azt hitte, mindkét fiát megmarkolta, és csak az utcán vette észre a tévedést.
  • Szerző: Ripost

Egy apa azt gondolta, mindkét kisfiát sikerült megmentenie a tűzből: vakon megragadott egy kezet és egy lábat, de csak odakinn derült ki, hogy ugyanahhoz a gyerekhez tartozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 3 és 4 éves Zac és Harley Harvey édesapjuk lakókocsijában aludtak, amikor tűz keletkezett. Az apa, Shaun az élete kockáztatásával rontott be, hogy megmentse a gyermekeit. Megragadta hát őket.

A tűztől távolabb vette azonban csak észre, hogy a karjában csak Harley-t tartja... Észt vesztve próbált visszarohanni Zacért, de a tűz már akkora volt, hogy nem tudott bemenni.

A szemtanúk elmesélték, hogy a férfi teljesen összeomlott, bár ő és Harley is súlyosan megsérült. Azt mondta a szomszédnak, hogy azt hitte, mindkét fiát sikerült megmentenie, de csak az egyikük kezét fogta.

Az édesanya, Erin telefonja folyamatosan csörgött akkor. A kórházból is hívták, ahova Shaunt és a kisfiút szállították.

„A nővér mondta, hogy Harley és Shaun náluk van. Megkérdeztem, hogy és Zac? Mire azt felelte, a rendőrség már útban van hozzám, várjam meg őket” – mesélte az édesanya. A rendőrség 40 perccel később érkezett meg és közölték vele a hírt: kisfia halott.

„Bár abból, amit a nővér mondott, már tudtam, hogy Zac meghalt, mégis sokkoló volt hallani. A földre zuhantam, csak zokogtam és sikoltoztam. Aztán erőt vettem magamon és rohantam a másik fiamhoz”.

Harleynak nem sok esélyt adtak az orvosok, olyan súlyosan megsérült. Amikor az édesanyja beért hozzá, kómában volt.

Napok múlva ébredt fel, és bár a tüdejét ért károsodás miatt alig tudott beszélni, az első mondata az volt: „apu, Zac meghalt”.

Harley ha lassan is, de gyógyul, és bár a hegek örökre megmaradnak, teljesen fel is épülhet.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?