KÜLFÖLD

Felfoghatatlan: dühében összetörte egyéves kislánya koponyáját a részeg férfi -fotó

A férfi tagadta bűnösségét, szerinte ő az áldozat.
  • Szerző: Ripost

A British Airways légitársaságának egyik kapitányát vádolták meg azzal, hogy részegen, dühében megölte saját kislányát. A brutálisan kegyetlen gyilkosság egy kazahsztáni ötcsillagos szálloda falai között történt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Airbus 330 pilóta, Mohamed Barakat (41) reggel részegen érkezett vissza szállodaszobájukba, miután egész éjszaka ivott. Kényszerítette feleségét, hogy hívja fel a légitársaságot és közölje, hogy „beteg”. A nőt, Madina Abdullajevat (22) többször is fejbe vágta.

A folyosóra menekülő Madina, önkívületi állapotban rohant a hotel előcsarnokába, ahol segítségért sikoltozott.

Kislányuk, Szófia szülei veszekedésére és dulakodására felébredt, valószínűleg a pilóta emiatt töltötte ki minden haragját gyermekén.

„Odament a babaágyhoz, kezébe vette egyéves lányát, majd a fejét erőteljesen többször beleverte a szálloda falába. Miután már biztos volt benne, hogy Szófia meghalt a szobájuk bejártai ajtaja mellé fektette” – idézet a brit Mirror az ügyészségi táviratból.

A kriminalisztikai szakértők megállapították, hogy a gyermek többszörös sérüléseket szenvedett, és esélye sem volt a túlélésre. Az egy éves csöppség koponyája és az agya is összetört.

Azonban rejtélyes módon a luxus hotel szobájában talált vérminták nem egyeztek meg a kisgyermekével, akinek a testén az apa ujjlenyomatait sem találták meg.

A férfi felesége, Madina a tragédia idején nem tartózkodott a szobában, így fogalma sincs arról, hogy valójában mi történethetet kisgyermekükkel.

Mohamed Barakat azonban azt állítja, hogy nem ölte meg kislányát, sőt szerint a kazahsztáni rendőrség találta ki az egész horror történetet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?