KÜLFÖLD

Felfoghatatlan: császármetszés után elhunyt az 5 gyermekes édesanya

Megfertőződött koronavírussal, a szervezete pedig nem bírta a harcot.
  • Szerző: Ripost

Az ötgyermekes édesanya soha nem ölelhette át újszülött kislányát, a császármetszés után ugyanis elhunyt a koronavírus miatt.

A 38 éves Mina Lwangát terhességi magas vérnyomás miatt vitték kórházba, ahol azonban elkapta a koronavírust is. Az állapota miatt azonban nem tudták megfelelően kezelni a vírust, végül az orvosok úgy döntöttek, hogy a terhessége 30. hetében sürgősségi császármetszést hajtanak végre rajta.

A londoni Newhamből származó Mina állapota azonban annyira rossz volt már ekkor, hogy mesterséges kómába helyezték és gépekre kapcsolták. Az állapota rohamosan romlott, végül szervezete feladta a harcot.

„Végtelenül gondoskodó anya volt, aki bármit megtett volna a gyermekeiért. Erőn felül teljesített, miközben teljes állásban dolgozott is. Elképesztő, hogy elvesztettük” - nyilatkozta az egyik családtag.

A gyerekek videócseten hívták az édesanyjukat, amikor kórházban volt. Az asszony minden alkalommal elsírta magát, bár már beszélni képtelen volt a gyerekeivel. A férje minden nap meglátogatta, és még akkor is beszélt hozzá, amikor már kómában volt. Azonban a családja szeretete sem volt elég ahhoz, hogy az asszony meggyógyuljon.

A család számára a GoFundMe oldalon gyűjtést szerveztek, hiszen az apa egyedül maradt az újszülött csecsemővel és másik négy gyermekükkel, így nem tudni, hogyan fog tudni dolgozni.

(via)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?