KÜLFÖLD

Felfoghatatlan: csak bámulták és videózták, ahogy a vízbe fullad a 12 éves gyönyörű kislány

A kislány anyukája szerint itt az idő, hogy mindenki elgondolkodjon, merre halad a világ.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédia történt: belefulladt a folyóba a 12 éves Ava Gray, miközben társai a parton álltak és videóztak. A küzdelméről még a közösségi oldalakra is posztoltak felvételeket. Segíteni azonban nem segítettek a kislányon.

A diáklány, aki több sportágban is kimagaslóan tehetséges volt augusztus elején ment két barátjával a ballochi Leven folyóhoz. A gyerekek a vízben játszottak, amikor egyszer csak mindhárman fuldokolni kezdtek.

A vízben és a parton többen is voltak, ám mindössze egy férfi vetette magát a gyerekek után. A többiek csak álltak és bámultak, vagy pedig a telefonjukkal a Snapchaten közvetítették az eseményt.

„Ha ezek a fiatalok inkább Ava megmentésére fordították volna azt az energiát, amit a videózásba fektettek, még mindig élne a kislányom. Igazán aggódom a világ jövője miatt, ha ilyen az emberek fontossági sorrendje – mondta a gyászoló édesanya, Leanne Rae.

„Mielőtt cselekszel, gondolkodj. Gondolj másokra, arra, hogy mit okozol a posztoddal. A gyászoló család ugyanis láthatja, mit tettél ki” – üzent a videózó tömegnek az összetört asszony.

És ezeket olvastad már?