KÜLFÖLD

Brutális kegyetlenség: bőröndbe gyömöszölte barátnője félbevágott holttestét

Egy évvel ezelőtt találtak rá a fiatal brit nő, Phoenix Netts kettévágott holttestére egy bőröndben. Most pedig az is kiderült, hogy egy közeli ismerőse ölte meg.
  • Szerző: Ripost

Holttest a bőröndben

Gareeca Conita Gordon – aki együtt élt korábban egy női menedékházban Phoenix Netts-el, beismerte bűnösségét, vagyis, hogy egy éve ő ölte meg a nőt – írja a The Sun.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Miután meggyilkolta Phoenixet, akit utoljára tavaly áprilisban láthattak, Gordon megpróbálta eltakarítani a nyomokat. Sőt, olyannyira belemerült ebbe, hogy sms-ket és e-maileket küldött Phoenix nevében a családtagjainak és barátainak, hogy azt a látszatot keltve, hogy a nő még él. Majd a saját nevében is felkereste őket, hogy elmondja: Phoenix elhagyta a menedéket és Londonba költözött. Majd elment bevásárolni: vett egy körfűrészt, amivel feldarabolta az akkor már elhunyt nőt.

A testét ezután egy bőröndbe rejtette, majd egy férfi ismerősével elvitte a közeli erdőbe. Csakhogy az arra járók szemfülesek voltak, és bejelentették a két gyanús alakot: a rendőrök ekkor találtak rá a borzalmakat rejtő bőröndre. Az is kiderült, hogy a nő maradványait megpróbálták elégetni.

A helyszínen elkapták a gyanúsan viselkedő nőt és a férfit is.

Absolutely horrifying.

Közzétette: The Sun2021. április 21., szerda

A család szűkszavú

Phoenix családja csak egy nagyon szűkszavú közleményt adott ki, senkinek sem szeretnének nyilatkozni:

„Nagyon szépen kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a gyászunkat. Az egész család összeomlott, nagyon nehéz ezt feldolgoznunk. Megértjük, hogy a szokatlan tragédia sokakat érdekel, de azt kérjük, hogy mégis bennünket is értsenek meg. Nagyon köszönjük az együttérző szavakat mindenkinek, különösen a barátainknak! Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a vizsgálatban részt vevő összes rendőrnek a fáradságos munkájáért és érzékenységéért.” – áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?