KÜLFÖLD

„Fel akarok ébredni ebből a rémálomból” – édesanyja szeme láttára gázolta halálra 3 éves kisfiát a traktor

A családfő éppen a farm körüli munkákat végezte, amikor nem vette észre gyermekét és elgázolta.
  • Szerző: Ripost

Összetört a szíve egy édesanyának, miután egy kisteherautó halálra gázolta 3 éves kisfiát. A kisgyermek éppen az új biciklijét próbálgatta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ianto Jenkins tragikus módon halt meg, miután elütötte a jármű, amit állítólag az apja, Guto Jenkins vezetett. A kétségbeesett szülők azonnal segítséget kértek, de nem tudták megmenteni a fiuk életét.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

„Ianto az én kék szemű fiam volt, ő volt az élet ihletője. Kedves kisfiú volt, aki mindig mosolygott és nevetett. A legjobb barátja a nővére, Seren volt, akivel állandóan össze voltak nőve” – mondta megtörten a gyászoló édesanya, Chloe Picton.

„Ianto imádott óvodába járni, és izgatottan várta, hogy szeptemberben megkezdje első napját az iskolában. Imádott kint lenni a farmon és traktorozni az apukájával. Ianto és köztem nagyon szoros volt a kötelék, ő volt „anyuci kisfia”, és mindig mellettem volt, bárhová mentünk. Most ezt elvették tőlem. Egy szülőnek sem szabad elveszítenie a gyermekét” – tette hozzá a nő.

Az apa, Guto állítólag egy kisteherautót és utánfutót vezetett a tejgazdasága udvarán, amikor elütötte a fiát. A balesetben a kisgyermeken kívül senki más nem sérült meg.

Ianto éppen az új biciklijével játszott a hátsó udvaron és az apja nem vette észre. Amikor érezte, hogy a kisteherautó valamin átgázolt, azonnal megállt. Ekkor látta meg a földön fekvő gyermekét.

„Senki sem hibás. A fájdalom elviselhetetlen. Olyan üresnek érzem magam. Nem érzem valóságosnak. Csak újra meg akarlak ölelni. Csak fel akarok ébredni ebből a rémálomból, és újra mellettem akarlak tudni” – tette hozzá Chloe.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?