KÜLFÖLD

„Ezt egyetlen szülőnek sem szabadna átélnie„ – megszakadt a szíve az anyának, akinek kisfia holtan esett össze karácsonykor

A család teljesen összetört a fiú halála után.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A 12 éves Cason Hallwood nem sokkal azután esett össze, hogy a családdal közös karácsonyi vacsorájukat elfogyasztották. Csupán néhány óra telt el, és édesanyja kétségbeesve próbálta újraéleszteni fiát, mindhiába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A család teljesen összetört a fiú halála után, amit csak tetézett, hogy mindez december 25-én történt. Korábban még boldogan nyitotta ki három testvérével a karácsonyi ajándékokat, senki sem gondolta, hogy hamarosan óriási tragédia következik be – írja a Daily Star.

Cason asztmája és ételallergiája miatt általában a kórházban töltötte a karácsonyokat, így különleges volt az idei ünnep, hiszen végre családjával tölthette, életében először. Akkor lett rosszul és esett össze, mikor néhány barátjával kimentek a parkba játszani. Cason arra kezdett panaszkodni, hogy nem kap rendesen levegőt, még utolsó leheletével felhívta édesanyját, aki egyből rohant hozzá. Beadta neki a gyógyszert, ám sem ez, sem a mentők nem tudták már megmenteni.

„Nagyon szomorú egy gyermeket elveszíteni, de karácsonykor még szívszorítóbb. Cason mindig az anyukájával volt, imádta őt„ – mondta Sam Decruz, a család egyik barátja. „Ez volt az első év, amit nem a kórházban kellett töltenie karácsonykor, és így kellett véget érnie! Én is szülő vagyok és nem tudom felfogni azt a fájdalmat, amelyet az anyja és három másik fia most érez. Ezt soha egyetlen szülőnek sem szabadna átélnie.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?