KÜLFÖLD

Öt gyerek maradt árván: kivégezte élettársa az édesanyát Marcelházán

A férfi korábban is agresszívan viselkedett az alkoholtól és a kábítószertől.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a beszámolt, a Komárom járásában lévő Marcelházán halálra vert fiatal nőt találtak kedden este. Az erdőben megtalált 22 éves áldozat holtteste tele volt zúzódásokkal, a fején pedig egy nyílt seb volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mikor a hatóságok megtalálták Monika holttestét, a helyszínen volt részegen a 20 éves élettársa, Peter is. A rendőrség a férfit gyanúsítja a gyilkosság elkövetésével – írja a Parameter.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Mint kiderült, mivel nem élhettek a fiatal lány apjánál, ezért átmenetileg a nagyszülőknél húzták meg magukat. A férfi már korábban is agresszívan viselkedett és sokszor lerészegedésig itta magát. Azt is feltételezik, hogy rendszeresen fogyaszthatott kábítószert is.

Monika édesapja a Nový Časnak elmondta, hogy lányának két közös gyereke volt Peterrel, valamint további három az előző kapcsolatából.

„Én nem voltam otthon, aztán megérkeztek a rendőrök. Állítólag elvitte őt a község mögötti fás részre, és úgy megverte, hogy életét vesztette. Aztán leült mellé és elkezdte simogatni. Úgy tudom, így találták meg őket” – számolt be a megrendítő részletekről a gyászoló édesapa.

Egyes információk szerint Peter féltékenységből egy bottal verte halálra Monikát. A fiatal nő édesapja azonban ezt nem tartja valószínűnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?