KÜLFÖLD

Ezért ugrott a tengerbe a gyönyörű modell és veszett oda

Hihetetlen módon, több mint két órán keresztül úszott a háborgó tengerben a brazil modell férje, hogy megmentse párját. A nő nem jószántából ugrott a habokba.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Valóságos dráma zajlott le a minap a brazil tengeren. Caroline Bittencourt, a híres modell, a kiskutyáival és férjével hajózott, amikor az állatok valahogy beleestek a vízbe. A tenger nagyon viharos volt, óriási hullámokkal, de ez nem gátolta a gyönyörű modellt, hogy ne ugorjon kutyái után. Miután a víz alaposan  elsodorta, a modell férje, Jorge Sestini utána ugrott a vízbe, de nem sikerült megmentenie. Több mint két órán át úszott a viharban, mire kimentették - számolt be a nem mindennapi történetről a Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caroline Bittencourt (@cabitten) által megosztott bejegyzés,

A model apja, Orley is részt vett a keresésben, és egy TV műsornak elmondta, hogyan segített kihúzni a testét a vízből hétfő délután.

Caroline személyi edzője, Can Saad, aki egyben közeli barátja volt, azt mondta: „Beugrott a vízbe, hogy megmentse a két kiskutyáját, akik a szél miatt a vízbe estek. Csak ő, a férje és a kiskutyák tartózkodtak a hajón. Jorge beugrott a vízbe, hogy megpróbálja megmenteni de elsodródtak egymástól a vihar miatt. Több mint két órát kellett úsznia a part felé, hogy életben maradjon.”

A tragédia Ilhabela szigetéhez közel történt, Sao Paulo közelében, aminek a neve magyarul „gyönyörű sziget”-et jelent és a turistákat pompás tengerparttal, kiránduló helyekkel és vízesésekkel várja.

Caroline ügynöke, Andreia Boneti azt mondta, hogy Carol férje sokkos állapotba került, hozzátéve: „Jorge megpróbálta megmenteni. Látta, hogy Carol fuldokol és nem tudta megmenteni. Ez szörnyű pillanat volt számára.”

Bittencourt, aki műsorvezetőként is dolgozott, akkor került a figyelem középpontjába, mikor megkérték, hogy hagyja el a brazil ex-focista, Ronaldo esküvőjét még 2005-ben, Franciaországban. Az ok nagyon prózai volt: a modell ugyanúgy egy gyönyörű fehér ruhát viselt, mint a menyasszony. De Ronaldo egyik barátja később azt mondta, hogy egy üzletember miatt volt az egész, aki szintén az esküvőn tartózkodott és aki korábban romantikus kapcsolatot ápolt Caroline-nal és a menyasszonnyal is.

Caroline Bittencourt-ot egy korábbi kapcsolatából született 17 éves lánya is gyászolja.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?