KÜLFÖLD

Ezért kellett esküvője napján meghalnia a terhes nőnek

Megbízott gyerekkori barátnőjében a fiatal menyasszony, ám a kapcsolat tragikus véget ért: a nő brutális módon meggyilkolta őt. Szörnyû szándéka csak később derült ki.
  • Szerző: Ripost

Legkevesebb 50 évet, de akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat Ashleigh Wade, aki gyerekkori barátnője torkát vágta el, hogy megszerezhesse a nő kislányát. Angelikque Sutton nyolc hónapos terhes volt a támadás idején, s a baba túlélte azt, ahogy Wade kivágta anyja hasából.

A borzalmas eset még 2015 novemberében történt: a két nő anno az általános iskolában kötött barátságot, amit sok-sok évvel később elevenítettek fel. Sutton megbízott Wade-ben, és nagyon örült, mikor kiderült, hogy mindketten babát várnak. Wade azonban csak hazudta a terhességét, valójában barátnője babáját akarta megszerezni.

Ashleigh a végzetes napon épp polgári esküvőjére tartott, mikor beállított hozzá Wade. Elvágta a barátnője torkát, a babát pedig kiemelte a nő méhéből. Később a rendőrségnek azt hazudta, hogy a kislány az övé, az otthonában szülte meg.

A rendőrök azonban hamarosan letartóztatták Angelikque-et, aki ügyvédje szerint mentális betegséggel küzd.

És ezeket olvastad már?