KÜLFÖLD

Ezen még a rendőrök is megdöbbentek: Istent találták egy villában

A nő önkényesen elfoglalt egy villát, a rendőröknek pedig azt mondta, ő Isten és az angyaloktól kapta a házat ajándékba.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Letartóztatott a rendőrség egy floridai nőt, aki azt állítja, hogy ő Isten. A később a 36 éves Franchesca Pachecóként azonosított nőt egy tengerparti villa előtt fogták el, ahová ő a tulajdonosok távollétében, önkényesen költözött be.

A nőt birtokháborítás mellett autólopással, és hivatalos személy elleni erőszakkal is megvádolták, mert a garázsban álló kocsit is használta, aztán letartóztatásakor megkarmolta és többször megrúgta az intézkedő rendőrt.

Pacheo maga intett le egy rendőrjárőrt csütörtökön, a Melbourne Beachen álló ház mellett. Azt mondta, segítségre van szüksége, mert valaki ellopta jogosítványát. Ekkor kezdett el arról beszélni, hogy valójában ő Isten, és az angyalai vették neki az óceánparti villát, és egy új autót is hozzá. Az ingatlan értéke 1,3 millió dollár (359 millió forint), a járműé 40 ezer dollár (11 millió forint).

A rendőr ellenőrizte az ingatlan adatait, és gyorsan rájött, hogy nem Pacheo a tulajdonos. Hamarosan azt is kiderítette, hogy a nő nem a tulajdonos engedélyével lakik benne - írta a Click Orlando.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?