KÜLFÖLD

„Ez az utolsó esélyem, hogy lássam a fiam felnőni” – megrázó vallomást tett az életéért küzdő 25 éves édesanya

Az anyuka krónikus betegséggel küzd, már négyszer került a klinikai halál állapotába.
  • Szerző: Ripost

Az életéért küzd egy 25 éves édesanya, akinél Crohn betegséget diagnosztizáltak. Jessica Elliott négy évig enni sem tudott, alig 34 kilósra fogyott le. Még egy pohár víz sem marad meg benne, állapota pedig annyira súlyos, hogy naponta 30-szor hány. A southamptoni édesanya idén már négyszer került a klinikai halál állapotába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bár számtalan kezelésen átesett már, az 5 éves Alfred édesanyjának azt mondták az orvosok, nem tehetnek érte mást, mint újraindítják a szívét és hazaküldik.

„Csak ebben az évben kilencszer voltam kórházban és rettegek, hogy a következő alkalom lesz az utolsó. Nyolc hónap alatt háromszor állt le a szívem és a tüdőm is összeomlott, négyszer kerültem a klinikai halál állapotába. A testem egyszerűen nem képes tovább megbirkózni a betegséggel, nem tudom ezt tovább folytatni” – mondta a kétségbeesett édesanya.

Jessica elmondta, igyekszik jó édesanyja lenni az 5 éves Alfrednak. Amikor a kisfiú iskolában van, próbál pihenni, hogy amikor hazaérkezik, minőségi időt tudjanak együtt tölteni. Azonban a betegség sokszor meggátolja őket ebben.

Jessica és vőlegénye, Josh most pénzt gyűjt egy németországi műtétre, amely elvileg megmenthetné a fiatal anyuka életét.

„Ez az utolsó esélyem, hogy láthassam a kisfiam felnőni. Az a célom, hogy legyen még időnk” – mondta a The Sunnak.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?