KÜLFÖLD

Áll a bál az esküvő után, hihetetlen, miért megy a balhé

Tényleg megéri egyetlen szelet torta miatt összeveszni valakivel, aki volt olyan fontos számunkra, hogy megosszuk vele életünk legszebb napját?
  • Szerző: Doris

Történetünk főhőse vendégként részt vett egy esküvőn. Együtt ünnepelt az ifjú párral, alighanem örült, hogy a szerelmesek vele is megosztották életük legboldogabb napját, koccintottak, evett az esküvői tortából, jól érezte magát, majd hazament. Pár nappal később azonban olyan üzenetet kapott a házasoktól, hogy történetét kénytelen volt döbbenetében megosztani a Redditen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

A pár ugyanis az esküvőn mindenkitől azt kérte, hogy ha szeretnének egy szeletet az esküvői tortából, akkor szálljanak be a költségébe, ami összesen 3 font 66 pennyt (átszámítva nagyjából 1500 forintot) jelent. Mint utóbb kiderült: szeletenként – írja a Bors a Mirror nyomán.

A brit házasok ugyanis egy videórészlet kíséretében a következő üzenetet küldték:

Most néztük vissza a felvételeket, és észrevettük, hogy két szeletet ettél. Mondtuk, hogy a vendégeknek szeletenként kell fizetnie, és te csak egy szeletet fizettél. El tudnád küldeni azonnal a 3 font 66 penny-t?

Mondanunk sem kell, a netezők nem épp a pénzét követelő pár oldalára álltak. Volt, aki rögtön megjegyezte, hogy ha annyira nincs pénzük, hogy még az esküvői tortával sem tudják megvendégelni azokat, akiket elhívtak, akkor inkább ne legyen torta, míg más azt emelte ki, mennyire bizarr, hogy a pár a házaséletük első napjait azzal tölti, hogy tüzetesen visszanézi a felvételeket, hátha valakitől még be tudnak vasalni egy kis pénzt.

Kellemetlen.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?