KÜLFÖLD

Építkezésen erőszakolhatták meg a migránsok a 19 éves lányt

A német rendőrség közlése szerint őrizetbe vettek a hét elején három, egymással rokonságban álló afgán fiatalt, akik a gyanú szerint egy wiesbadeni építkezésen megerőszakoltak egy 19 éves lányt.
  • Szerző: RIPOST

A wiesbadeni és a berlini rendőrség közös nyomozásának eredményeként előzetes letartóztatásba helyeztek három afgán bevándorlót. Az egymással rokonságban álló 19 és 23 év közötti fiatalokat azzal gyanúsítják, hogy egy wiesbadeni építkezésen április hetedikén este csoportosan megerőszakoltak egy 19 éves lányt. A feltételezett bűncselekmény után pár nappal az alig nagykorú áldozat egy barátjának mesélt az átélt borzalmakról, és április 11-én együtt sétáltak be a helyi rendőrségre, ahol feljelentést tettek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: Olaf Wagner / Getty Images)

Mint kiderült az egyik 19 éves gyanúsított a lány volt barátja, akivel a bűncselekmény elkövetésének estéjére találkozót beszélt meg. Az afgán migráns azonban magával hozta két Berlinben élő rokonát is, akik Wiesbadenbe jöttek látogatóba. Az áldozat elmesélése szerint a beszélgetés előbb molesztálásba, majd nemi erőszakba csapott át.


A nyomozás jelenlegi szakasza és a nyomrögzítések eddig megerősítették a lány történetét, de bűnösnek csak a bíróság mondhatja ki a bevándorlókat.

És ezeket olvastad már?