KÜLFÖLD

Epilepsziás rohammal magyarázza a szexuális támadást a pajzán migráns

A németországi Schönebeck egyik közparkjában lett szexuális támadás áldozata egy 70 éves nyugdíjas. Legalábbis az áldozat ezt állítja, az szíriai elkövető viszont azt mondja, hogy rosszul lett, és csak megkapaszkodott a néni melleiben.
  • Szerző: WM

A schönebecki rendőrség szóvivője újságíróknak azt nyilatkozta, hogy a különös támadást több szemtanú is végignézte a park melletti társasház balkonjairól. Beszámolójuk szerint a 27 éves szíriai bevándorló hátulról közelítette meg a nyugdíjast, majd megmarkolta többször is a mellét. A támadás során mind a ketten a földre kerültek, az idős áldozat ennek során sérüléseket szenvedett a csípőjén, ami miatt kórházba kellett szállítani. A szíriai férfi elmenekült a helyszínről, a szemtanúk pedig értesítették a hatóságokat. A rendőrök nem messze a tetthelytől megtalálták a férfit, akinek az adatait felvették, és eljárást indítottak ellene.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: Olaf Wagner / Getty Images)

Az ügy különös fordulatot vett, amikor a gyanúsított azt állította, hogy ő nem támadt meg senkit, hanem epilepsziás rohamot kapott, és csupán meg szeretett volna kapaszkodni az idős nőben.

Szerinte csak a véletlen műve az, hogy pont a mellét fogta meg a néninek. A rendőrség egyébként nem volt hajlandó elárulni az újságíróknak a feltételezett elkövető nemzetiségét. Ezt azzal indokolták, hogy nincs jelentősége az ügy szempontjából, hogy a férfi német-e vagy sem. A szemtanúk azonban egybehangzóan arról számoltak be, hogy egy szíriai bevándorló az eset gyanúsítottja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?