KÜLFÖLD

Emberi füleket húzott elő a zsebéből a nagyapagyilkos: megrázó, ami kiderült

A nagypapája meggyilkolásával vádolt férfi kihallgatása közben a zsebéből kihúzott két levágott emberi fület.
  • Szerző: Ripost

A 30 éves Kolby Parkert azzal vádolják, hogy halálra késelte 77 éves nagyapját. A szörnyű tettel gyanúsított floridai férfi kihallgatása, mint kiderült, nem volt mindennapos: a rendőrök előtt húzott ki a nadrágzsebéből egy pár levágott fület.

Fotó: Pixabay

A Daily Star szerint Parker és a nagyapja együtt laktak, s közös otthonukban támadt rá az unoka a nagypapára. Parker eleinte azt mondta a nyomozóknak, hogy önvédelemből cselekedett, mondván, hogy az idősebb férfi késsel támadt rá dulakodás közben, amely akkor robbant ki, mikor az idős férfi marihuánát szívott. Állítása szerint kénytelen volt családtagja felé fordítani a kést, akinek holttestét az előszobán találták meg több szúrt sebbel.

Ám miközben zajlott a kihallgatás, Parker állítólag kivette nagyapja két levágott fülét a nadrágjából, majd a tisztek felé vetette magát, miközben megpróbálta megkaparintani egyikük fegyverét.

A rendőrség szerint Parker végül bevallotta, hogy azt akarta, hogy nagyapja az elhunyt nagymamájánál legyen, és azt mondta az egyenruhásoknak, hogy „ideje volt elmennie„.

A szakértői vélemény szerint Parker baseballütővel leütötte nagyapját, többször is fejbe verte, majd megkéselte, végül pedig levágta a füleit. A férfi ellen eljárás indult, jelenleg letartóztatásban van.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?