KÜLFÖLD

„Elvetted tőlem a fiamat” – anyukája ölelésében halt meg egy 4 éves kisfiú

Nem tudni, miért támadott rá a társaságra. A kisfiú halála után saját magát adta fel a gyilkos.
  • Szerző: Ripost

Egy 4 éves kisfiú megölésével vádolták meg a 24 éves Kimonie Bryant, aki saját magát adta fel hétfő este a rendőrségen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bryant a gyanú szerint Ohió városában nyitott tüzet egy négyfős társaságra. Az eddig összegyűjtött információk alapján a támadó a kora reggeli órákban a Perry utca 111. házba, a nappalijába vezető bejáraton tört be. Kiabálni kezdett velük, majd mielőtt válaszolhattak volna neki, tüzet nyitott – írja a Metropol.

Fotó: Rendőrség

A jelen lévő négy felnőttet megsebesítette: ifj. Andre Stephon McCoy (20), ifj. Yarnell Green (30), Cassandra Marsicola (20), Alexis Scneider (22). Még Rowant (4) megölte. A kisfiú a rendőrségi jelentés szerint két fejlövést is kapott.

„Csak légy férfi, haver. Csak légy férfi. Te beteg vagy. Tényleg beteg vagy. Elvetted a fiamat tőlem. Ez az én kicsi fiam. Elvetted, mert beteg vagy. Ezzel kell együtt élned az életed végéig, de ez az én gyerekem volt” – üvöltötte a megsebzett nő, miközben karjaiban tartotta halott kisfiát.

A szomszédok szerint öt vagy nyolc lövés hangzott el. A támadó a gyilkosság után Facebook-oldalán megosztott egy bejegyzést, amiből arra következtetnek, hogy ismerték egymást Greentel. Bár az nem derült ki, hogy miért támadt rá a baráti társaságra.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?