KÜLFÖLD

Élve találtak egy csecsemőt a gázrobbanásban megsemmisült tömbházban

Valóságos csoda történt annál az oroszországi tömbháznál, ahol hétfőn hatalmas gázrobbanás rázta meg a környéket. A romok között egy csecsemőre találtak a kutató csapatok. A 11 hónapos csöppségre 35 órányi kutatómunka után találtak rá a -20 fokos hideg ellenére. Szerencsére a kisfiú édesanyja is túlélte a szerencsétlenséget.
  • Szerző: Ripost

Ahogy a %% már beszámolt róla, óriási detonáció történt hétfőn az oroszországi Magnyitogorszkban. Egy több emeletes tömbház egy része teljesen eltűnt egy gázrobbanás után. A szerencsétlenség során nyolcan életüket vesztették, 5 embert pedig kórházban ápolnak. 36 ember sorsa továbbra is ismeretlen.

A kutató csapatok már másfél napja dolgoznak a helyszínen, ám most valóságos csoda történt. Az egyik kutató osztag emberei gyermek sírásra lettek figyelmesek. Ám, hogy kiszabadíthassák a csecsemőt, először a leszakadt épület darabokat kellett eltávolítani a gyermek környezetéből.

Az orvosi beszámolók szerint a kisfiú súlyos koponyasérüléseket és a lábán fagyási sérüléseket szenvedett, de túlélte a robbanást. Értesüléseink szerint a kisfiú édesanyja is túlélte a detonációt – tájékoztatott az MTI.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?