KÜLFÖLD

Előléptetéskor jött a meglepés, elképesztő okból körözik az édesanyát

A nő nem is akarta elsőre elhinni, amikor a főnöke közölte vele, hogy fel kell adnia magát.
  • Szerző: Ripost

Egy michigani nőnek egy könyvtári mulasztás miatt lehet, hogy börtönbe kell vonulnia. Melinda Sanders-Jones két éve kölcsönözte ki a gyerekeinek az Ahol a járda véget ér és az Éjszaka című könyveket. Aztán mikor nemrég visszatért ugyanebbe a könyvtárba, hogy kinyomtasson pár oldalt, azt mondták neki, addig nem nyomtathat, míg vissza nem viszi a nála parkoló könyveket, ő pedig így is tett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Aztán mikor épp előléptették volna a munkahelyén, kiderült, hogy elfogatóparancs van érvényben ellene. Az előléptetés előtt ugyanis a főnöke átvilágíttatta. „A főnököm behívott az irodájába és közölte velem, hogy elfogatóparancs van érvényben velem szemben, és fel kell adnom magam. Persze azonnal nevetni kezdtem, azt hittem viccel, de aztán világossá vált, hogy komolyan beszél” – mondta az esetről a LADbible-nek a nő, aki úgy gondolja, az egész időpazarlás, maga az eset pedig értelmetlen és nevetséges.

A törvény szerint ilyen esetben a maximálisan kiszabható büntetés 500 dollár lehet, ami a 93 napot meghaladó késésekre vonatkozik. Arra a felvetésre, hogy miért kerülhették el a felszólítások, melyeket a könyvtár küldött, hogy vigye vissza a könyveket azt mondta, az elmúlt időszakban folyamatosan változtatta a lakóhelyét, hogy kiszabaduljon egy bántalmazó kapcsolatból.

A nő ügyét csütörtökön tárgyalja a bíróság.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?