KÜLFÖLD

Elképesztő kifogással utasította vissza az oltást a férfi – 2 hét alatt elvitte a Covid

Megbánta a halálos ágyán, hogy nem kérte a vakcinát.
  • Szerző: Ripost

Egy brit férfi, aki megtagadta a Covid elleni védőoltást azzal az indokkal, hogy a szérum „nem vegán”, meghalt a koronavírus miatt. Két hétig harcolt a kórral, de nem bírt megküzdeni vele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az 54 éves Glynn Steel halála előtt azt mondta feleségének: „bárcsak megkapta volna az oltást”.

A feleség szerint a férfi utolsó szavai a következők voltak: „Soha nem éreztem még magam ennyire rosszul, bárcsak beoltottak volna”írja a The Sun.

A férfi a Worcestershire-i Királyi Kórházban november 16-án halt meg.

Képünk illusztráció

Glynn alig két hónap múlva ünnepelte volna az 55. születésnapját, ráadásul azt tervezte, hogy nyugdíjba vonul és több időt tölt utazással és szeretett állatai gondozásával.

Glynn 50 éves felesége, aki két dózist is felvett mnár a védőoltásból, megkongatta a vészharangot és minél több embert szeretne meggyőzni arról, hogy vegyék komolyan a betegséget és vegyék fel az oltást.

A nő elmondta: Glynn mérnökként dolgozott, vegán életmódot folytatott és nagyon gyengéd lélek volt. Kutyákat és macskákat mentett meg haláltól, sőt egy négylábúval tért vissza a Srí Lanka-i nyaralásáról. Azért habozott a Covid-oltással kapcsolatban, mert azt olvasta, hogy gyógyszergyárak, köztük a Pfizer-BioNTech, a Moderna és a Johnson & Johnson állatokon tesztelték azt.

Glynn esetében a betegség megfázásos tünetekkel kezdődött, melyek fokozatosan súlyosbodtak, és október 27-én a férfi Covid-tesztje pozitív lett. Állapota, életkora és beoltatlansága miatt kevés volt az esélye. Ahogyteltek a napok, a férfi állapota egyre rosszabb lett, végül a kórház intenzív osztályára került, 10-én lélegeztetőgépre tették.

„Vele voltam, amikor meghalt. Megengedték, hogy vele legyek a halálakor. Teljes védőfelszerelés volt rajtam, így nem tudtam hozzányúlni, de a kedvenc zenéjét betettem neki a Sex Pistols-tól, és a végig vele maradtam” – mondta a felesége. Bár a férfi halála óta eltelt két hét, a nő azt mondja, még mindig nem tudja elképzelni nélküle az életét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?