KÜLFÖLD

Zokogva jelentette be testvére: 28 éves korában váratlanul elhunyt a zenész

Egy italozás miatt vesztette életét a fiatal férfi. Sikeres karrier állt volna előtte, ha nem szól közbe a kegyetlen sors.
  • Szerző: Ripost

A legcsodálatosabb úriemberként emlékezett meg elhunyt testvérére egy összetört szívű férfi és családja. Thomas Kennedy Grúziában halt meg, miután egy italozás közben verekedésbe keveredett.

A 28 éves férfi állítólag zenét tanult a kelet-európai országban, amikor állítólag öt helyi férfi megtámadta, akikkel ugyanazon a helyen szórakoztak, mint Thomas.

Fotó: pixabay.com

Eszméletlen testét pedig egy helyi folyóba dobták. Holttestét három nappal később, október 8-án találták meg a folyóban a Gori település Kvakhvreli faluja közelében.

A feldúlt barátok és családtagok a közösségi médiában tisztelegtek Thomas előtt. Idősebb testvére a következő szívszorító szavakkal emlékezett meg róla.

„Annyira szeretlek tesó, te voltál a legcsodálatosabb úriember, akit a világ kínálhatott. Túl jó voltál mindannyiunknak. Őszintén szólva nem tudom, hogyan fogunk nélküled élni, de nagyon köszönöm, hogy megáldottál minket a legcsodálatosabb és legviccesebb történetekkel, amiket csak kívánhatunk” – írta a bátyja.

„Már sokszor elmondtam neked, annyira büszkévé tettél engem és a család többi tagját, hogy örökké hiányozni fogsz, Tom. Jobban szeretlek, mint ahogy azt valaha is megpróbálhatnám leírni. Te legenda vagy” – tette hozzá.

Nagynénjét és egész családját mélyen megrázták a történtek. Olivia egy adománygyűjtést szervezett elhunyt unokatestvére számára, hogy a holttestét a kelet-európai Grúziából vissza tudják hozni írországi szülővárosába.

„Ő egy autodidakta zenész volt, annyi tehetséggel. Énekes/dalszerző, gitáros, hegedűs és még sok más. Annyira kedves és szelíd volt, a legviccesebb ember, akivel csak találkozhattál, a légynek sem ártott volna” – nyilatkozta Olivia a Mirrornak.

A Go Fund Me oldal eddig több mint 40 000 eurót (kb. 14 millió forint) gyűjtött össze Tom és családja iránti tiszteletadásként.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?