KÜLFÖLD

Hetekig tartó küzdelem után elhunyt a fiatal anyuka, 3 éves kislányát hagyta hátra

Egyik napról a másikra romlott meg az édesanya egészsége. Hosszú ideig küzdött az életben maradásért, de sajnos nem tudott győzni. Egész családját összetörte a gyász.
  • Szerző: Ripost

Egy fiatal anya vesztette életét a koronavírus miatt, miután a családtagjai szerint egy birminghami éjszakai szórakozás során elkapta a betegséget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Castle Vale-ből származó 26 éves Shreece Ford ráadásul cukorbeteg is volt, így szervezete legyengülve nézett szembe a vírussal.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Hetekig küzdött a kórházban, ahol vesedialízisre szorult, és számos fertőzésnek esett áldozatául, mielőtt két héttel ezelőtt elhunyt. Családja azzal kapcsolatban nem nyilatkozott, hogy be volt-e oltva.

„Sokkot kaptunk és teljesen összetörtünk. Shreece már régóta nem volt kint, de úgy döntött, hogy mégis elmegy a barátjával. Úgy gondoljuk, hogy ott kapta el a Covidot. Nagyon rosszul kezdte érezni magát, és nehezen kapott levegőt” – mondta megtört szívű unokatestvére, Ellesse Strong a Daily Mail oldalának.

Shreece-t rossz állapota miatt mesterséges kómába helyezték. Nem sokkal később az is kiderült, hogy a szíve közelében vérrögök keletkeztek.

„Néhányszor megpróbálták felébreszteni, de minden alkalommal rosszabbul lett, és vissza kellett altatniuk. Hetekig volt kórházban, majd október 8-án nem sokkal reggel fél hét után felhívták az édesanyját, hogy percről percre rosszabbodik az állapota, ezért be kell mennie. Mindannyiunkat hívtak, hogy menjünk be, így elmentünk a kórházba. Szerencsére még hallhatta a kisbabája hangját, mielőtt elment, az anyukája és a testvére ott volt, hogy a végsőkig fogják a kezét” – tette hozzá Ellesse.

Shreece tökéletes édesanyja volt lányának, Realle-nek. Egyszerűen imádta hároméves kislányát, aki a mai napig keresi az anyukáját. A család létrehozott egy GoFundMe oldalt, hogy segítsen pénzt gyűjteni Shreece temetésére és Realle november 6-i negyedik születésnapi partijára.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezek a legjobb ünnepi főételek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?