KÜLFÖLD

Elgurult a gyógyszere Soros emberének, valaki segítsen neki

A Külgazdasági és Külügyminisztérium felháborítónak és abszurdnak tartja Fionnuala Ní Aoláin, az ENSZ egyik emberi jogokkal foglalkozó biztosa Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternek küldött levelét, amely szerint Ahmed H. jogai sérültek Magyarországon.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az ENSZ biztosa kritizálja a magyar törvényeket és a magyarországi eljárást, valamint úgy véli, hogy a magyar kormány a nemzeti konzultációban egy "rágalmazó kampányban" használta fel Ahmed H.-t.

(E jeles ember egyébként a magyar bíróság jogerős ítélete szerint 2015 őszén aktív szereplője volt a magyar-szerb határnál történt zavargásnak, amikor is a migránsok erőszakkal  át akartak törni az ország határán.

Soros-féle szervezetek magyarországi emberei tüntettek érdekében, védte őt a volt MSZP-s igazságügyi minisztere i. - a szerk.)

Az ENSZ biztosa biztos abban, hogy a terrorizmusra vonatkozó magyar törvények sértik az emberi jogokat, tehát állítása - a levélben Mr. Hamedként említett - férfi nem terrorista.

Hanem mi, jogvédő?. A törvény őre? Az igazság bajnoka? Esetleg Nobel-díj járna neki? - kérdezi a .

 


    
A minisztérium a biztosnak küldött válaszában kiemelte, a magyar törvények világosak és a magyar emberek biztonságát szolgálják. Továbbra is terroristának tekintenek mindenkit, aki a magyar határt és az azt védő rendőröket megtámadja - közölték. A minisztérium elfogadhatatlannak tartja, hogy Brüsszelben és az ENSZ-ben a bevándorláspárti erők közösen a terrorista Ahmed H. mellé álltak a magyar emberekkel szemben. Hozzátették, az ENSZ biztosát Soros György emberének tekintik, mert a Nyílt Társadalom Alapítvány egyik vezetője.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?