KÜLFÖLD

Életveszélybe került a 6 éves kislány, miközben a családjával kirándult

Majdnem megfulladt a gyermek, miután beleesett a mély tóba.
  • Szerző: Ripost

Egy mindössze hatéves kislányt sodort el egy 100 láb (kb. 30 méter) magas vízesés a híres Walesi forrásoknál. A gyermek elvesztette az egyensúlyát, elcsúszott, majd beleesett a vízbe, ami elragadta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A közelben lévők arra figyeltek fel, hogy a gyerekkel lévő család eszeveszett kiabálásba kezdtek, miután a vízbe esett.

„Látták, hogy egy gyermek megcsúszott és beleesett a fő vízesés medencéjébe. A felnőtt, aki a kislányra vigyázott, megpróbálta elérni, de az ár pillanatok alatt elsodorta” – nyilatkozta az egyik szemtanú a The Sun oldalának.

Az egyik szemtanú azonnal a kislány után vetette magát a vízbe, de nem sikerült elsőre elkapnia, mivel az áramlat a vízesés felé vitte a kislányt. A megmentő nem adta fel, így végül sikerült utolérnie és kihúznia magával a kicsit.

A névtelenségét kérő hős, aki megmentette a kislányt, később azt mondta, hogy jó úszó, de neki is komoly gondot okozott a gyors áramlású vízesés közelében mozogni, ráadásul a jéghideg víz is sokkolta a szervezetét.

Miután sikerült kimenteniük a kislányt a vízből, az addigra a helyszínre kiérkező mentőcsapatok azonnal kórházba szállították a gyermeket. Bár az állapotáról nem közöltek friss részleteket, úgy tudni, eszméleténél volt, amikor elvitték.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?