KÜLFÖLD

Élet és halál között lebeg: pitbullok marcangolták a 15 éves lányt –fotó

Az orvosok mindent megtesznek, de nem sok esélyt látnak a felépülésére.
  • Szerző: Ripost

Joslyn Stincomb saját szomszédságában sétálgatott július 31-én, amikor megtámadták a vérszomjas pitbullok. Az állatok a hajánál fogva kezdték rángatni, majd miután megtépték, a fejbőre is súlyosan megsérült és a tinédzser egyik fülét is leszakították.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Soha többé nem fog visszanőni a fiatal lány haja. Az Atlantában élő lányt arccal a betonra borulva találták, a feje körül összegyűlt hatalmas vértócsában az egyik kutya a nyakát, a másik a fejét marcangolta -írja a Daily Star.

Egy éppen arra járőröző rendőr talált rá, aki azonnal kipattant járművéből, és az egyik kutyára rálőtt. A lövés miatt csak megsebesült, így mindkettő elmenekült. Később kiderült, a négylábúak a 29 éves Alexandria Torregrossához tartoznak, akit gondatlan állattartás miatt letartóztattak.


„A kutyák egy zsákutcába kergették, és minden provokáció nélkül rátámadtak. Félelmetes volt az egész jelenet. Nagyon tragikus, ami a fiatal hölggyel történt” – mondta a Barrow megyei seriff, Jud Smith.

Joslynt mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol lélegeztetőgépre tették. A nagynénje számolt be arról, milyen sérüléseket kellett elszenvednie.

„Ezek a gyilkos kutyák elég durván megharapták. A fejéről szó szerint lehúzták a bőrt, csak egy nagyon kis részen maradt épségben. Ezen túlmenően leszakították a bal fülét is. Az orvosok visszavarrták neki, de nem tudják, hogy megmarad-e és egyáltalán hallani fog-e vele” – írta a nagynénje.

We have been waiting until all immediately family knew the extent of Joslyn’s injuries, and we were just prepared to...

Közzétette: Charity Stinchcomb Montgomery2020. augusztus 2., vasárnap

„Gyönyörű lányunk fizikailag és érzelmileg is küzd” – tette hozzá az édesanyja.

A tinédzser idegkárosodást is szenvedett, ami a jövőben befolyásolhatja a száj és szem koordinációját. Azóta is élet és halál közötti kritikus állapotban van. A történtek után a pitbull kutyákat elaltatták.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?