KÜLFÖLD

Élet és halál között lebeg az egy hónapos csecsemő, nem tudta időben elkapni az édesapja

A szülők vitája pillanatok alatt eldurvult. A feszültséget végül kislányával vezette le a kegyetlen nő.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő borzalmat kellett átélnie egy Dél-Floridában élő egy hónapos csecsemőnek. Hétfőn szülei között durván elmérgesedett a veszekedés, olyannyira, hogy már azt sem tudták, mit cselekednek.

Az asszony hirtelen felindulásból felkapta és az apjának vágta kisbabáját, a férfi azonban nem fogta meg. Ennek eredményeképpen a csecsemő arccal egyenesen a padlónak csapódott.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A 34 éves Shana Veganak ez még nem volt elég, kést rántott a férfi ellen, majd lányával együtt elmenekült a szállodából. Bejelentés alapján már keresni kezdték őket, amikor az egyik alkalmazott felhívta a rendőrséget, és elárulta, hogy az egyik teraszon ülnek.

A CrimeOnline információi szerint az alig 1 hónapos kisgyermek jobb szeme felduzzadt, az orra felnyílt, eltört a koponyacsontja, agyvérzést kapott és a mája is megsérült. Jelenlegi állapotáról nem adtak tájékoztatást.


Az anyja először tagadta a rendőrségnek, hogy eldobta volna gyermekét, de aztán később elismerte, hogy elejtette, miközben megpróbálta odaadni az apjának. Sőt hozzátette, azért nem vitte orvoshoz, mert azt hitte, nem lehet ennyitől semmi baja.

Súlyos gyermekbántalmazás és testi sértés, valamint fegyveres erőszak miatt indult eljárás Shana Vega ellen, továbbá 45 ezer dolláros (kb. 13 250 000 forint) pénzbüntetéssel sújtották.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?