KÜLFÖLD

Milyen anya az ilyen? Elcsábította terhes lánya szerelmét, a szülés után megszöktek

A 44 éves anyuka elszerette terhes lánya párját, a férfi állítólag teljesen odáig van a mamáért, aki egyben gyermeke nagyanyja is.
  • Szerző: Ripost

A 24 éves Jess Aldridge azt állítja, hogy párja, Ryan Shelton néhány órával azután szakított vele SMS-ben, hogy megszülte közös gyermeküket. Mindez nem elég: terhes nő szerelmét saját anyja csábította el!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Ezek a dolgok megtörténnek”

Egy családtag elmondta, hogy mindenki megdöbbent és hitetlenkedik a történtek miatt. Nemcsak a család és a barátok körében, de az interneten is hatalmas felháborodást váltott ki a pár viselkedése.

„Ezek a dolgok megtörténnek” – mondta az anyuka, amikor a botrányról kérdezték.

”Nem érdekel, hogy ki mit gondol, szerelmes vagyok Georginába, és nem érdekel, ki tud róla. Mások véleménye egyáltalán nem zavar. Tudom, mi történt. Minden történetnek két oldala van, és én ismerem az igazságot„ – mondta Ryan a Mirrornak.

A karanténhelyzet hozta őket össze

A férfi a pandémia kezdetekor költözött Jesshez, aki még a családi fészekben lakott. A helyzet hamarosan nagyon nehézzé vált, ugyanis a fiatal anyuka szerint Ryan és az anyja rettentően kacéran viselkedtek, az anyja folyton flörtölt a fiúval, ő pedig kényelmetlenül érezte magát.

Miután Jess megszülte a második közös gyereküket, párja küldött neki egy üzenetet, hogy elege van a folyamatos féltékenykedéseiből és elhagyja. Majd a férfi azonnal össze is költözött egy új házban az anyósával.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?