KÜLFÖLD

Apró koporsók: együtt temették el az 5 testvért, szörnyű kínok között haltak meg a kisgyerekek

Felfoghatatlan fájdalmat kell feldolgoznia a családnak.
  • Szerző: Ripost

Öt 10 év alatti kisgyereket helyeztek örök nyugalomra szombaton, hetekkel azután, hogy egy St. Louis-i lakástűzben életüket vesztették. Mindannyian aludtak, amikor a lángok terjedni kezdtek. A gyerekek édesanyja csak annyi időre hagyta magára a kicsiket, amíg hazavitte egy barátját. Arra ért vissza, hogy lángokban állt a lakás, a gyerekeket pedig nem tudta kimenteni.

A tűzoltók két gyermeket holtan találtak a hálószobában, a másik három másik gyerek a konyhában feküdt eszméletlenül. Közülük ketten a helyszínen meghaltak, a harmadikat pedig a kórházban halottnak nyilvánították.

A 9 éves Deontae, a 8 éves ikrek, Neveah és Heaven, a 4 éves Jabari és a 2 éves Loy’el halála szörnyű csapást mért a családra. Úgy tudni, az édesanya nem tudja feldolgozni a tragédiát, imádta a gyermekeit.

Együtt temették el őket

Körülbelül két héttel az eset után megtartották a gyerekek temetését, az öt testvért együtt temették el, személyre szabott, egyedi koporsókban, amelyek mindegyikük személyiségét kifejezték.

„Csodálatos gyerekek voltak. Ha megnézzük a koporsókat, mindegyik tükrözi a személyes vágyaikat, a kedvenc játékaikat és színeiket. Ha megnézzük a koporsókat, rövid kis életükbe pillanthatunk be” – mondta Walter Terry, a temetkezési igazgató. Hozzátette, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy segítsenek a családnak megbirkózni ezzel a hatalmas veszteséggel – írja a People.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?