KÜLFÖLD

Egy új korszak kezdete: költözik Trump felesége

A tavaly novemberben megválasztott amerikai elnök január 20-a óta lakik a washingtoni Fehér Házban. Felesége mégis csak most költözik utána.
  • Szerző: WM

A Politico nevű amerikai lap az elnöki család barátaira hivatkozva arról ír, hogy Melania Trump június 14-én költözik Washingtonba. A first lady az elmúlt közel öt hónapban azért élt külön a férjétől, mert nem szerették volna, hogy legkisebb fiúk megszakítsa New York-i tanulmányait. Ezért döntött úgy korábban Melania, hogy a 11 esztendős Baronnal a manhattani Trump-toronyban laknak a nyári szünet kezdetéig.

Az Egyesült Államok történelmében egyébként még soha nem fordult elő, hogy az elnöki házaspár - akár rövid ideig is – két külön városban lakott volna. Az ohioi egyetem first ladykra specializálódott történelem professzora azt állítja, hogy kemény időszak vár az elnök feleségére. Azt várják tőle ugyanis, hogy ő hozza el a stabilitást és a kellő támaszt Donald Trump életébe, akinek most minden korábbinál nagyobb szüksége van erre a folyamatos politikai támadások miatt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?