KÜLFÖLD

Egy nőt szúrtak le a közért előtt migránsok, 13 éves is volt a támadók között

Újabb, fiatal migránsok által elkövetett brutális késes támadás történt Németországban. A 24 éves áldozatot életveszélyes sérülésekkel kellett kórházba szállítani...
  • Szerző: WM

A német közvélemény már nem is tartja számon, hogy az elmúlt hetekben hány olyan sokkoló késes támadás történt az országban, amelyek egyenként is szörnyű tragédiának számítottak volna. A korábbi esetek még le sem csengettek, máris itt a legújabb migránstámadás!

Amint arról a Bild nevű német napilap beszámol, szombaton este egy 24 éves fiatal nő, a 25 éves kísérőjével indult Hannover közelében bevásárolni. Este fél nyolc körül azonban - egyelőre ismeretlen okokból - szóváltásba kerültek egy 13 és 14 éves szír migránssal. A szóbeli konfliktust lezárva a pár bement egy közeli szupermarketbe bevásárolni. Dolguk végeztével 20 óra körül elindultak volna haza felé, ám útjuk során ismét belebotlottak a két tinédzserbe, akikkel ezúttal már ott volt egy 17 szír bevándorló is. 

Az újbóli találkozó újabb vitát generált, ez alkalommal azonban már a verbális vitán átlépve dulakodásra is sor került. A történet vége az lett, hogy a 17 éves szír fiú előkapott egy kést, és leszúrta a nőt. A trió elmenekült a helyszínről, a 24 éves áldozatot pedig életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A fiatal gyanúsítottakat nem sokkal később elfogták a hatóságok, a 14 és 17 éves migráns ellen emberölés kísérlete miatt nyomoznak, a 13 éves szír fiút elengedték. 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?