KÜLFÖLD

Egy nappal esküvője előtt halt meg a rákos nő

Még mielőtt kimondhatták volna, hogy csak a halál választja el őket egymástól, már meg is történt.
címkék:
  • Szerző: SZB

A 24 éves Anna Swabey-nél agytumort állapítottak meg, de ez nem akadályozta meg abban, hogy megtalálja élete férfiát, és világraszóló lakodalmat szervezzenek. A gyilkos kór azonban közbeszólt: a nagy nap előtt néhány órával a fiatal nő eltávozott az élők sorából - írja a brit Mirror.

Õ volt az, aki megtanította nekünk, hogyan kell élni, a mi gyönyörű, bátor lányunk

- írta családja a halálhíre mellé a Facebookra.

Az esküvőt Yorkshire-ben tartották volna, de nem sokkal előtte a menyasszony állapotában drasztikus romlás állt be. 2015 januárjában állapították meg nála az agytumor egyik igen agresszív fajtáját, és akkor három évet adtak még neki. Azóta sikeres blogot írt betegségéről, amellyel sok erőt adott sorstársainak, és egy alapítványt is létrehozott.

Szerelmével, Andy Bellel egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg tavaly. "Amikor megláttam a profilját, rögtön szerelembe estem vele. Alig vártam a személyes találkozást” – idézte föl a 26 éves férfi egy korábbi interjúban. Anna nem titkolta, mennyi ideje van hátra, de a férfi semmi másra nem vágyott, minthogy feleségül vegye. Annak tudatában is, hogy 30 éves kora előtt özvegyember lesz. Terveik azonban nem válhattak valóra. Még mielőtt kimondhatták volna, hogy csak a halál választhatja el őket egymástól, ez már meg is történt.

címkék: