KÜLFÖLD

Egy muszlim férfi machetével fenyegette szomszédját Franciaországban, durva, mit követelt

A muszlim hitre nemrég áttért férfi nem a legbölcsebb megoldást választotta a célja eléréséhez...

A dél-franciaországi Agde városában vasárnap este letartóztattak egy Quentin B. nevű muszlim férfit, aki azzal fenyegette meg az egyik szomszédját, hogy kiirtja az egész családját egy machetével, ha nem adják hozzá feleségül a 11 éves kislányukat – írja a helyi sajtó

A fotó illusztráció (twitter)

A rendőrséget a halálosan megfenyegetett családfő riasztotta. Amikor a járőrök megérkeztek a helyszínre, Quentin elbarikádozta magát a fürdőszobájában. Egy ideig hangosan imádkozott arab nyelven, majd azzal fenyegetőzött, hogy mindenkit lekaszabol az épületben, ha nem hagyják magára.

A férfi végül csak azután nyitott ajtót a rendőröknek, hogy édesanyja erre megkérte. Igaz a manchetéjétől csak akkor szabadult meg, miután a járőrök fegyvert szegeztek rá.

Az esetről szóló rendőrségi jelentés szerint a gyilkossággal fenyegetőző Quentin B. nemrég tért át az iszlám hitre. Az otthonában talált kéziratok szerint Quentin úgy gondolhatta, hogy teljesen rendben van erőszakkal feleségül venni egy 11 éves kislány Franciaországban, mivel ezt a saría, az iszlám erkölcsi és morális vezérelve engedélyezi számára.

És ezeket olvastad már?