KÜLFÖLD

Egy menő szórakozóhely női mosdójában erőszakolták meg a 21 éves lányt

Az áldozat hiába próbált távolságot tartani az egész este próbálkozó férfitől, az nem hagyta magát lerázni. A rendőrség egy marokkói migránst vett őrizetbe az eset kapcsán.
  • Szerző: WM

A drezdai hatóságok közleményben tudatták, hogy őrizetbe vettek egy 33 éves marokkói férfit, akit azzal gyanúsít a rendőrség, hogy a hétvégén egy klub mosdójában megerőszakolt egy 21 éves fiatal nőt. A nyomozás jelenlegi állása szerint a feltételezett elkövető és az áldozat aznap este ismerték meg egymást a klubban. A nő a rendőrségi kihallgatása során elmondta, hogy az idegen férfi rányomult, és ő hiába próbált távolságot tartani, a bevándorló folyton újra próbálkozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Idegességében végül a 21 éves egyetemista úgy döntött, hogy kimegy a mosdóba megnyugodni. A fiatal nő peche azonban az volt, hogy a migráns még ide is követte. A nyomozók szerint végül ott, a női WC-ben került sor a nemi erőszakra. A kihívott rendőrök még a szórakozóhelyen őrizetbe tudták venni a gyanúsítottat, akit azóta előzetes letartóztatásba helyeztek. A marokkói férfi korábban nem követett el bűncselekményt Németországban, hivatalos tartózkodási engedéllyel él az országban.

És ezeket olvastad már?