KÜLFÖLD

Egy kilencedik emeleti erkélyről zuhant a halálba egy nő

A házibuli során rejtélyes körülmények között zuhant ki a magasból. A rendőrség nyomozásba kezdett.
  • Szerző: Ripost

Egy nő kizuhant egy új-zélandi bérház erkélyéről, miközben házibulit tartottak. Auckland előkelő részén a Harbour Suites komplexumban tartották a partit, ami végül drámai módon ért véget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vasárnap hajnali fél négykor a kilencedik emeleti erkélyről kizuhant egy nő, majd a földszinti üzletek napellenzőjéről a földbe csapódott. Az éjszaka csendjét rémisztő sikolyok törték meg – írja a Daily Mail.

A sokkot kapott szemtanúk szerint a nő holtteste saját vértócsájában feküdt, egészen a sürgősségi szolgálat reggel fél nyolcig tartó helyszíneléséig. Továbbá arról is beszámoltak, hogy nem sokkal később egy félmeztelen férfi menekült ki az épületből, akit hat vagy hét rendőr üldözött.

„Kinéztünk az ablakon a párommal, miután felébredtünk a zajokra. Láttuk a lakás bejáratánál összegyűlt tömeget. A nő holttestét körülbelül 4:30-kor takarták le egy pokróccal, addig ott feküdt, mindenki szeme láttára” – nyilatkozta az egyik szomszéd.

Az egyik résztvevő szerint a tragédia bekövetkeztekor a férfi egy másik nő társaságában is az erkélyen volt, amikor lezuhant az áldozat.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?