KÜLFÖLD

Egy 9 éves kisfiút marcangolt meg egy megvadult pitbull

A kisfiú életéért orvosai jelenleg is küzdenek. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
  • Szerző: Ripost

Egy fiatal fiút megtámadott egy megvadult eb, miközben családjával sétálgatott egy angliai parkban, Langon Hills közelében. Az erőszakos fekete bundájú Staffordshire-i bullterrier elsőként a család békés kutyájának rontott neki…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A tragédia péntek este következett be. A kilencéves kisfiúnak egyetlen bűne az volt, hogy meg akarta védeni saját négylábúját, és a két állat közzé ugrott, hogy szétválassza azokat. A megvadult, gazdátlan pitbull ezért a gyermekre vetette magát, akit súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani. Jelenleg még mindig az életéért küzdenek az orvosok – írja a Daily Star.

Fotó: 123RF

Úgy tudni, nemcsak gazda nélküli volt a véreb, de még nyakörve sem volt. A rendőrség még mindig attól tart, hogy szabadon kószál.

„A jelentés szerint a kutya agresszívan viselkedett a család kedvencével szemben. Akkor támadta meg a fiút, amikor ő megpróbálta szétválasztani a két kutyát. A pitbull terriernek nyakörve nem volt, tulajdonos nem kísérte. Tisztában vagyunk azzal, hogy az eset nagyon aggasztó, ezért a környéken a tisztek keresik a kutyát” – árulta el az egyik nyomozó.

És ezeket olvastad már?