KÜLFÖLD

„Ég veled drága kis angyal” – életét vesztette egy 2 hetes kislány

Egy fiatal férfi megölte az ártatlan csecsemőt. Az édesanya összeomlott gyermeke elvesztése miatt.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan veszteség ért egy Manchesterben élő családot. Egy házaspár nemrég született kislányát kórházba kellett szállítani január 8-án, pénteken. A csecsemő gyilkosság áldozatává vált.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Édesanyja megtörténten, szívszorító szavakkal búcsúzott gyermekétől a Mirror oldalán.

„Ég veled drága kis angyal. Megszakad a szívünk, hogy elveszítettük értékes kislányunkat, Felicity-Mayt. Gyönyörű baba volt, mindig olyan éber, a nagy kék szemeivel figyelt. Hihetetlen bátor volt, mindenkinek megolvasztotta a szívét, aki találkozott vele. Különlegességét az ajka és az orra közötti hasadás adta, ennek ellenére ő volt a legboldogabb és legelégedettebb kislány” – emlékezett vissza gyermekére az édesanya.

Felicity-May Harvey-t a mentők azonnal kórházba szállították, de az orvosok legnagyobb erőfeszítése ellenére is életét vesztette hétfőn. Egy 24 éves férfit vett őrizetbe gyilkosság gyanújával a helyi rendőrség, bár azóta óvadék ellenében szabadon engedték. A csecsemő halálával kapcsolatban nem osztottak meg részleteket további vizsgálatokig.

„Ő volt a legkülönlegesebb csillag, és nem igazságos, hogy csak ilyen rövid ideig ragyoghatott. Amikor felnézünk az égre, átnézünk a felhőkön és tudjuk, hogy a legfényesebb csillag Felicity-May. Nyugodj békében kislány. Aludj, amíg újra nem találkozhatunk, drága angyalunk” – tette hozzá a gyászoló nő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?