KÜLFÖLD

Az édesanya után fiait is elragadta a halálos kór, mindössze öt nap alatt

A koronavírus kegyetlenül elbánt a családdal. Adománygyűjtést szerveztek a számukra barátaik.
  • Szerző: Ripost

A család három tagját is elvesztette, akik öt napon belül haltak meg a koronavírus miatt. A szívbemarkoló események rémálommá változtatták az életüket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 74 éves Gladys Lewis múlt csütörtökön hunyt el Wales déli részén, Ynysmaerdy városában, a Royal Glamorgan Kórházban, miután elkapta a koronavírust. Fia, Dean (44) háromgyerekes apa, másnap meghalt Treorchy-i otthonában. Dean öccse, Darren (42) hétfőn vesztette életét.

A család egyik barátja a tragédiasorozat bekövetkezte után adománygyűjtésbe kezdett, hogy támogatni tudja felesége és két gyermeke elvesztése után David Lewist.

A család egyetlen leánygyermeke, Debbie (41) kénytelen volt megbékélni édesanyja és bátyja elvesztésével, miközben Darren az intenzív osztályon volt élet és halál között – írja a Daily Mail.

„Debbie egyik barátjaként nem volt kérdés, hogy anyagi és érzelmi segítségre van szüksége a családnak. Rémálom, ami velük történt és felfoghatatlan tragédia. Tudva, hogy mennyit segítettek másokon az évek során, mi is szerettük volna támogatni őket” – mondta a férfi, aki megszervezte közösségükben az adománygyűjtést.

„Ez pusztító hatással volt a család megmaradt tagjaira, és bárcsak az emberek komolyabban vennék ezt a járványt” – fűzte hozzá.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?