KÜLFÖLD

„Bárhol is legyél, remélem boldog vagy” – zokogva búcsúzott édesanyjától a szerető fia

Mérhetetlen fájdalmat okozott a rendőrnő halála családjának. Az asszony kutyát sétáltatni indult, de soha többé nem tért haza.
  • Szerző: Ripost

Sokkoló tragédia rázta meg a Kent vidékén élő kisvárost, amikor egy gyalogösvényen holtan találtak rá a közkedvelt rendőr őrmesterre. A tragédia kapcsán elsőként fia szólalt meg, aki mérhetetlen fájdalommal emlékezett meg elhunyt édesanyjára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az 53 éves Julia James holttestét kedden fedezték fel a Snowdown falucskában lévő Akholt Woodban. Az édesanya holttestét Jack Russell kutyája őrizte.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A helyi rendőrök óvatosságra intették a lakosokat, ugyanis azt gyanítják, hogy a nő halála nem volt véletlen. Julia fia, a 23 éves Patrick Davis Facebook oldalán búcsúzott megható szavakkal.

„Anya, el sem hiszem, hogy ezt írom. Mindennél jobban szeretlek. Sokkban vagyok és még mindig nem hiszem el, hogy ez a valóság. Bárhol is legyél, remélem boldog vagy, mert megérdemled. Te voltál a legcsodálatosabb, legszeretőbb, leggondoskodóbb anya, akit bárki kívánhat magának! Repülj magasra édesanyám”

Patrick apja és Julia exe, Wayne Davis szerint a népszerű rendőr volt élete szerelme. Már évek óta külön éltek, ami idő alatt a nő újraházasodott. A férfi telefonon értesítette a fia, hatalmas zokogás közben.

A The Sun információi szerint Julia halála kísértetiesen hasonlít az 1996-os szörnyű Chillendeni gyilkosságokra, amelyek csak két és fél mérfölddel arrébb történtek.

„Amit én személy szerint furcsának találok az-az, hogy ez a semmi közepén történt. Ez egy hatalmas rejtély. A rendőrség biztosan többet tud, mint amit mondanak. El akarják kapni, aki ezt a szörnyűséget tette” – fűzte hozzá a férfi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?