KÜLFÖLD

Gyermekével a szíve alatt vesztette életét a gyönyörű édesanya, borzalmas, ami történt

Két ártatlan élet is kárba veszett egy agresszív férfi viselkedése miatt. A családja nem akarta elhinni, hogy ez megtörténhetett.
  • Szerző: Ripost

Napról-napra egyre több tragédiáról hallani, ami miatt rendre összeszorul az ember szíve. Talán a legrosszabb az, amikor egy kisgyermek is érintett egy borzalmas katasztrófában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az alabamai rendőröknek nemrég egy olyan családi tragédia helyszínén kellett megjelenniük, ami kivétel nélkül bárkit próbára tett volna.

A 26 éves Summer Tatum, aki öt hónapos terhes volt, saját férje áldozatává vált, meg nem született kisfiukkal együtt. A férfi ugyanis eddig ismeretlen okból rá lőtt gyermekének az anyjára, akit hátulról a fején talált el.

A prattville-i otthonból a mentősök kórházba szállították Summert, ahol életmentő gépekre kapcsolták. Az orvosok később sürgősségi császármetszést hajtottak végre a kismamán, hogy legalább a gyermekét megmentsék. Sajnálatos körülmények között Summer és kisfia életüket vesztették – erősítette meg a tragikus hírt C.J. Robinson főügyészhelyettes.

A rendőrség vizsgálja a családi tragédia körülményeit

A hatóságok egyelőre nem árulták el a halálos lövöldözés indítékát. Bár a WSFA megszerezte a bírósági dokumentumokat, amelyek szerint valamilyen fizikai összetűzés történt.

A 25 éves Hunter Tatumot eredetileg első fokon testi sértéssel vádolták meg, de felesége és fia halála után gyilkosságra súlyosbították a vádakat. Jelenleg 400 ezer dollár óvadék ellenében börtönben ül – számolt be a szívszaggató tragédiáról a Crime Online.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?