KÜLFÖLD

Durva milyen ok miatt lőtt rá egy férfi az étterem szakácsára

A férfi gofrit akart venni, ám ahelyett, hogy maszkot húzott volna, lelőtte az étterem szakácsát.
  • Szerző: Ripost

Egy coloradói férfit, amiatt tartoztattak le hétfőn, mert állítólag meglőtte egy Gofri ház szakácsát, miután kioktatta, hogy vegyen fel maszkot, ha bejön az étterembe.

A 27 éves Kelvin Watson, a Gofri ház alkalmazottai szerint röviddel éjfél után érkezett az éttermükbe. A pincérnő felhívta a férfi figyelmét, hogy csak maszkkal jöhet be, valamint a koronavírus helyzet miatt, csak elvitelre rendelhet náluk.

Kelvin Watson (Aurora Police)
Fotó: Aurora Police

Watson ekkor távozott, majd egy maszkkal tért vissza, amit azonban nem vett fel, így újfent visszautasították a kiszolgálását. Ekkor a férfi a pultoz lépve letette kisebb méretű fegyverét, és megfenyegette a szakácsot.

„Ezzel kitudom loccsantani az agyadat” – mondta a férfi.

Fenyegetését péntek este váltotta be, amikor nemsokkal éjfél után harmadszor is visszatért a Gofri házba. Ekkor egyenesen rátámadt a szakácsra, akit mellkason vagy hasba lőtt - írja a Fox news.

A szakács eltudott menekülni az agresszív férfi elől, majd kórházba szállították, ahol ellátták a sérülését. Életveszélyes állapotba került, de fel fog épülni.

A férfi szörnyű tettéért hétfőn este tartoztatták le a rendőrök. A bíróságon pedig gyilkossági kísérlet miatt kell felelnie.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?