KÜLFÖLD

„Hiányzik neki a világ legjobb apukája„ – az egész családját elvesztette a 11 éves kislány

Négy családtagját is lemészárolta a kislánynak egy férfi. A gyerek a trauma ellenére is túljárt a gyilkos eszén.
  • Szerző: Ripost

Egy volt tengerészgyalogos brutális vérengzést rendezett hétvégén: megölt négy embert és a család kutyáját is kivégezte. A vasárnapi floridai támadás okai egyelőre még nem világosak, ám a hírek szerint az esetet túlélte egy 11 éves kislány, aki ott volt a helyszínen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

Miután Bryan Riley betört a család otthonába, többször is rálőtt az ott lévőkre, köztük a lányra is, aki 11 lövést kapott. Jelenleg kórházban fekszik, a Mirror szerint stabil az állapota. Csak a szerencsének köszönhető, hogy életben maradt: a lövések derék alatt érték, ráadásul a sokk közepette meg tudta őrizni hidegvérét. A kislánnyal ugyanis csak azért nem végzett a gyilkos, mert azt hitte meghalt: a gyerek halottnak tettette magát.

„Jelenleg még mindig óriási fájdalmai vannak, összesen 11 lövést kapott, amelyek közül a legtöbb a derék alatt érte, és eltört a lába. Felfoghatatlan tragédiát élt át, mégis képes még mosolyogni. Nagy erő van benne, bár még néha maga sem fogja fel, hogy mi történt„ – olvasható a családnak indított GoFoundMe adománygyűjtő oldalon. „Azt szeretné, ha a világ tudná, hogy mennyire ijesztő volt, amit átélt, és hiányzik neki a világ legjobb apukája.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?