KÜLFÖLD

Dráma a lakótelepen, szabadon mászkál a 39 éves Adriana gyilkosa

Másfél hónapja nem akadtak a tettes nyomára, pedig az áldozat édesanyja gyanakszik valakire.
  • Szerző: Ripost

A kénsavval leöntött érsekújvári nő gyilkosa még mindig szabadon mászkál, pedig már csaknem másfél hónap telt el azóta, hogy a 39 éves Adriana életét vesztette az egyik lakótelepen Szlovákiában.

A rendőrség mostanáig senkit sem gyanúsított meg a gyilkossággal, pedig eleinte úgy tűnt, nem lesz olyan nehéz dolguk: az elhunyt édesanyja ugyanis teljesen biztos volt benne, hogy lánya volt barátja lehet az elkövető, de a rendőrség ezt mostanáig képtelen volt bizonyítani - írja a Paraméter.

A tragikus napon Adriana korán reggel levitte sétálni a kiskutyáját otthonuk elé. Édesanyja háza felé tartott, amikor egy férfi odaállt elé és arcon öntötte kénsavval. A súlyosan sérült nő még fel tudta hívni édesanyját és a mentőket. 19 éves lánya eközben otthon aludt.

Az orvosok minden igyekezete ellenére a nő néhány órával később a kórházban életét vesztette. Édesanyja a kezdetekről a nő exére gyanakodott, mivel rossz viszonyban váltak el, és volt egy közös cégük, amelynek hátterét nem sikerült megoldaniuk. Mindkét fél feljelentést tett a másik ellen, miután szakítottak, priusza ugyanakkor csak a férfinak volt.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?