KÜLFÖLD

Dögszagról panaszkodtak a szomszédok: szörnyű, mit találtak a malomfalvi házban

Kétszer is eladták a házat, mire a padláson megdöbbentő dologra bukkantak.
  • Szerző: Ripost

Az idős férfi testét szombaton találták meg a malomfalvi ház padlásterében – írta meg a Uh.ro. Kiderült, a súlyosan beteg urat már hosszú évek óta keresték, eltűnését azonban a család nem jelentette a rendőrségen. Azonban a helyi, farkaslaki polgármesteri hivatal már jó ideje keresi a férfit, mivel a háza lakhatatlanná vált, állandó dögszagról panaszkodtak a környéken, és szerették volna lebontatni az épületet:

„A tulajdonos unokaöccse jelentkezett, hogy rendezi az ingatlan tulajdonviszonyát, mert időközben eladósodott a nagybátyja, és a hitelezők magukénak tartották a házat a kölcsön fejében” – közölte a lappal Kovács Lehet, Farkaslaka polgármestere.

Mikor végre megnyithatták az évek óta omladozó ház tetejét, horrorisztikus látvány tárult a szemük elé: a nap ugyanis egyenesen egy rémisztő, bundasapkában, gumicsizmában és téli kabátban ülő alakra sütött.

Kiderült, a test már előrehaladott bomlási állapotban volt, és vélhetően az idős férfié. Sokkoló, de kiderült, hogy a holttesttel együtt már többször is eladták az ingatlant: először egy ismeretlen vette meg, tőle vásárolta vissza a tulaj unokaöccse, méghozzá a halott nagybácsival a padláson.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?