KÜLFÖLD

Döbbenetes részletek, így történhetett a nyílpuskás sorozatgyilkosság

Egyelőre még semmi sem száz százalékig biztos, de kezdenek körvonalazódni a szokatlan részletek.
  • Szerző: Ripost

Meglepő részlet derült ki a Németországban történt rejtélyes „nyílpuskás” gyilkosságokról, a háttérben ugyanis egy szexszekta állhat.

A nyomozók szerint a férfi áldozat, az 53 éves Torsten W. manipulálhatta a négy nőt, hogy csatlakozzanak bizarr csoportjához, amelynek tagjai a napokban elhunytak. Szombaton egy passaui szálloda szobájában holtan találták Torsten W.-t és a 33 éves Kerstin E.-t , akik kézen fogva feküdtek az ágyon, testükből nyílvesszők álltak ki. Mellettük a földön hevert vérbe fagyva a 30 éves Farina C. – a nővel is nyílvessző végzett, amely a nyakán találta el. A szobában három nyílpuska és az áldozatok végrendelete is ott volt, ám ezeknek tartalma nem ismert - írja a Blikk.

Hétfőn a Passautól 650 kilométerre található Wittingenben Farina C. lakásán további két nő holttestére bukkantak, az élettársa, a 35 éves Gertrud C. és a 19 éves Carina U. is gyilkosság áldozata lett, de nem számszeríjjal végeztek velük.

Öt halottunk van, ez biztos. Minden más kérdéses

– mondta Walter Feiler passaui ügyész. Egy elmélet szerint Farina C. először a két nővel végzett a lakásán, majd Passauban megölte Torsten W.-t és Kerstin E.-t, végül maga ellen fordította a fegyvert. A német RTL értesülései szerint mind az öten egy középkori tematikájú szexszekta tagjai voltak, amelynek a férfi volt a vezetője. Ezt a 44 éves Alexander Krüger megfigyelései is alátámasztották, akitől a férfi 2017-ben bérelt házat.

"Furcsa hangnemben beszélt a nőkkel, ők pedig mintha alárendelték volna magukat. Olyan érzésem volt, mintha nem szabadna szólniuk hozzám. A nők viselkedése behódoló volt, a fejüket lehajtották, mintha féltek volna tőle" – mondta a férfi a Bildnek. A Daily Mail úgy tudja, mind a négy nő megszakította családjával a kapcsolatot, miután Torsten W. behálózta őket. A legfiatalabb áldozat, Carina U. szüleinek elmondása szerint teljesen megváltozott, miután megismerte a szektavezért.

Torsten W. egy bizarr, középkori tematikájú bolt tulajdonosa volt 2018 májusáig, majd eladta, de ott dolgozott továbbra is. A westerwaldi Hachenburgban található üzlet pultját egy művérrel bekent próbababa díszíti, amelynek nyakába láncokat aggattak, lábára combfixet húztak. A helyiségben középkori fegyvereket, pajzsokat és páncélokat állítottak ki – ezeket értékesítették, valamint heti kétszer kardozni tanították az érdeklődőket.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Illatos karácsonyi sütemények
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?