KÜLFÖLD

Döbbenetes: nem volt szakrendelés, férje húzta ki a felesége sajgó fogát -videó

A kétségbeesett férj egy pillanat alatt megszabadította fájdalmaitól feleségét, miután egy fogóval kitépte a nő szájából a sajgó fogat.
  • Szerző: Ripost

Senkinek sem ajánlott kipróbálni az otthoni foghúzást, amit ez az idős angol házaspár megtett. A beavatkozás több okból is veszélyes lehet, ha nem szakértő végzi, mégsem láttak más megoldást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az 56 éves siket nőnek napok óta iszonyú fájdalmai voltak rossz foga miatt, azonban a helyi kórházba nem tudtak időpontot foglalni a fogorvosnál, mivel az összes rendelést felfüggesztették a koronavírus járvány miatt -írja a Daily Mail cikke alapján a Bors.

Paul Cutting (71) azonban nem tudta tovább nézni élete párjának szenvedését, ezért egy kétségbeesett döntésre szánta rá magát.

„Ez egy kétségbeesett döntés volt, nem tudtam mitévő legyek, a fájdalomcsillapítók semmit sem értek és rossz volt nézni a párom szenvedését” – árulta el a férfi, aki hozzátette, hogy a beavatkozás előtt rumot használtak érzéstelenítőnek.

A rossz fog miatt kialakult duzzanat, a foghúzás után pár órával elmúlt, és azóta se tértek vissza a nő fájdalmai. Paul az elkészült videó mellé azt is leszögezte, hogy senki ne csinálja utána a házi foghúzást, mert borzalmasan veszélyes, őt is csak felesége, Pige enyhíthetetlen szenvedése győzte meg, a kockázatos beavatkozásról.

És ezeket olvastad már?