KÜLFÖLD

Döbbenetes, mi derült ki Eva Rezesováról: így él most a börtön után

A hat évig raboskodó örökösnő fejét elcsavarta egy fiatalabb férfi.
  • Szerző: Ripost

Újabb fordulatot vett Eva Rezesová élete: nyolc hónappal a szabadulása után úgy tűnik, rátalált a szerelem.

A halálos baleset okozása miatt hat éven át raboskodó 41 éves örökösnő szívét pedig nem is akárki rabolta el, hanem egy fiatal, 30 éves szlovák focista, Matej Galovic. A bimbózó románc csak alig néhány hete vette kezdetét, de már most minden szabadidejüket együtt töltik. 

A Blikk információi szerint a fiatal férfi már 15 éve élsportolóként keresi a kenyerét. Jelenleg egy szlovák NB II-es csapatot erősít, a meccseiken pedig Eva az első sorokban szurkol kedvesének. 

Kapcsolatukat nem rejtegetik a világ elől: közösségi oldalaikon csakúgy ömlenek a közös fotók és az egymásnak hagyott romantikus üzenetek. Nemrég még egy esküvőre is kéz a kézben mentek.

Eközben Rezesová luxusotthona, ami a börtönévek alatt várt rá, eladósorba került. A cseh Blesk portál információi szerint sürgősen túl akarnak adni a palotára emlékeztető ingatlanon. Úgy tudják, bár Rezesová nem gondol már a cellájában töltött évekre és igyekszik múltbéli énjével is szakítani, mégis szeretne valahol máshol új életet kezdeni, távol Szlovákiától. Kérdés azonban, hogy új kapcsolata vajon túléli-e majd a távolságot.

Rezesová még 2012-ben ült ittasan a volán mögé. Az M3-as autópályán BMW terepjárójával 165 kilométer/órás sebességgel belerohant az előtte haladó Fiat Puntóba. Utóbbi autó teljesen kiégett, utasai közül hárman a helyszínen életüket vesztették, a negyedik áldozat a kórházban halt meg.

Bár eredetileg kilenc évig kellett volna a rácsok mögött élnie az életét, jó magaviselete miatt ebből három évet lefaragtak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?