Létrehozva: 2019.07.15.

Döbbenet, kiszabadul a hírhedt női pedofil

Egész Anglia dühöng, mert a bíróság szerint már nem jelent fenyegetést az a 48 éves nõ, akit Anglia legismertebb pedofiljának tartanak. 9 évvel ezelõtt került börtönbe, mert perverz tetteirõl felvételeket készített és még ki is adta õket más perverzeknek....

Vanessa George-ot azért ítélték el, mert legkevesebb 64 kisgyermeket és kisbabát molesztált. A 48 éves pedofil nő az egyik, Plymouth városában lévő óvodában abuzálta a kicsiket. Ezeket a szörnyűségeket videóra is vette, később pedig perverz szeretőjével is megosztotta a felvételeket. A fényképek és videók utána bekerültek egy pedofil csoporthoz, akik egymás között osztogatták őket.

 Vanessa George-ot 2009-ben tartóztatták le, két- és ötéves gyermekeket bántalmazott az óvodában. Sem lányai, sem pedig a férje nem tudtak róla, hogy milyen szörnyűségeket követett el, az óvodás kisgyermekek szülei pedig vakon megbíztak benne. Szerettei azóta kitagadták a nőt a családból. Mindezek ellenére hamarosan kiengedhetik, mert a hatóságok szerint már nem jelent fenyegetést senkire.

Volt férje, az 51 éves Andrew George szerint a nő manipulálhatta viselkedésével a bíróságot. Õ akkor vált el tőle, amikor az első pedofil ügye kiderült. A megtört férfi most azt mondja: „teljesen kétségbe vagyok esve, nem tudom, mit tegyek. Az biztos, hogy őt nem szabad kiengedni, mert nyilván megváltoztatja a kinézetét és személyazonosságát, és mindent folytat tovább úgy, mint eddig. Olyan, mint a leopárd, mindig foltos marad. Nekem ez egy életre szóló büntetés, hogy egy ilyen szörnyeteggel éltem együtt.”

A perverz nő áldozatai mostanra már középiskolás korúak. Amikor megtudták, hogy Vanessa szabadlábra kerülhet, többen arról számoltak be, hogy meg vannak rémülve, hisz egy gyermekeket molesztáló bűnöző nem mászkálhatna csak úgy szabadon az utcán. Azt követelik, hogy vizsgálják felül ezt a rémisztő lehetőséget, és tartsák börtönben Vanessát.

Egy édesanya, akinek a gyermekei is áldozatul estek, azt nyilatkozta, hogy amikor elhozta Vanessától a gyermekeit, a pedofil nő mindig mosolygott és viccelődött. Valójában senki sem gondolta róla, hogy ilyen szörnyűségekre képes, és borzasztó visszagondolni arra, hogy ahová ő jó szívvel vitte gyermekeit, onnan menekíteni kellett volna őket.

A bíróság szerint a nő megváltozott a rácsok mögött és megbánást mutat. Azzal a feltétellel bocsátják szabadon, hogy nem használ közösségi oldalakat az interneten, nem kerül gyerekek közelébe és nem megy Plymouth város körzetébe sem.

Az áldozatok érdekvédelmi szervezetei és parlamenti képviselők is tiltakoztak már a nő szabadon engedése ellen, van, aki szerint például nem elfogadható, hogy a próbaidőszak alatt a nő az adófizetők pénzéből hotelben lakjon…

 

 

 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jelentős műsorváltozás lesz a TV2-n

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

life.hu

4 csillagjegy szülöttei, akik hidegek, mint a jégcsap

metropol.hu

Bocsánatot kért Katalin hercegnétől, azonnal törölte bejegyzését Ryan Reynolds felesége

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KÜLFÖLD

Teljes agyrém: már az Európai Tanács elnöke is háborúról beszél

KÜLFÖLD

A calabriai maffia halálos „zombidroggal” árasztja el Európát

KÜLFÖLD

Óriási balhé Németországban: húsvét helyett muszlim ünnepre díszítették fel a belvárosokat

KÜLFÖLD

Brüsszeltől Varsóig: háborús pszichózistól szenved Európa

KÜLFÖLD

Flixbus-dráma: A sofőrök vitája vezethetett a halálos balesethez

KÜLFÖLD

Fejfájástól szenvedett egy nő, borzasztó okok álltak a háttérben

KÜLFÖLD

Börtön fenyegeti a neves influenszert, egy paradicsompüré okozta a bajt

KÜLFÖLD

Milyen anya az ilyen? Gyilkos írónő üzent a gyerekeknek